Tilmelding  Retur til oversigtssiden om turen

Du kan tilmelde dig på nedenstående skema til den del af turen du gerne vil med på. Er I flere familiemedlemmer, kollegaer eller sejlerkammarater, der gerne vil deltage, så udfyld og send et skema for hver af jer.

Tilmeldingerne foretages efter først-til-mølle princippet eller ved skippers ganske ”uretfærdige” beslutninger, idet der fokuseres på sikker sejlads under alle forhold, hvorfor det er nødvendigt at have en rimelig sammensætning af erfarne og ikke erfarne sejlere.

Tilsvarende kan der være problemer med at visse strækninger er mere efterspurgte at sejle end andre og derved giver flere tilmeldinger end der er ledige pladser.

I alle tilfælde vil vi naturligvis hurtigst muligt give besked til dig, så du har mulighed for at tilmelde dig en anden del af turen og i god tid har mulighed for at arrangere transport frem til opsamlingsstedet.  

Tilmeldingsblanketten kan du sende direkte over Internettet eller du kan printe den ud og faxe den til vor hjemmefax 4649 1305 eller putte den i en kuvert og sende den til adressen:

Rune Madsen
Morsøvej 12
DK-4060  Kr. Saaby

Eller ring på tlf. +45 40871305 eller mobil +45 40851305