Atlantic 49Retur til overssigtssiden om turen

         Århundredets chance for en anderledes sommerferie

En ny sejlsæson er begyndt og skipper og skipperkone har været bådløse siden vinteren 2001. Det er der nu rådet bod på idet en ny båd er indkøbt. Det er blot lige en enkelt detalje, der skal på plads og det er at båden ligger i Athen.

 Båden er en tidligere charterbåd på 49 fod fra 1993, som er komplet udrustet for chartersejlads med alt sikkerhedsudstyr ombord. Båden skal sejles hjem i ugerne 25->29 (begge inklusive), hvilket giver ca. 3 ugers sejlads på Middelhavet og resten til lidt sjov sejlads på Atlanterhavet.

Da båden er stor og rummer 4-5 kahytter (2 stk med dobbeltkøje, 2 stk med dobbelt- + enkeltkøje, en enkelt køje helt fremme i stævnen samt toilet og bad til hver af de 4 hovedkahytter) giver det mulighed for et hyggeligt ophold for 11 personer.

Da der er ca. 3.500 sømil fra Grækenland til Danmark vil der være brug for nogle ekstra hænder om bord og nogle af disse må gerne have lidt sejlererfaring.

 Der er planlagt en rute med et antal stop undervejs (Athen, Korinth, Sicilien, Sardinien, Mallorca, Malaga, Portugal, England, Danmark) så det er muligt at være med på en kortere eller længere strækning og få det til at passe ind i ferieplanlægningen. Vil du/I med hele vejen er det også muligt.

Og det bedste af det hele – DET ER næsten GRATIS. Man betaler kun rejsen til og fra opsamlingsstedet samt et beløb på Euro 7,50 (ca. kr. 55,-) per person/døgn til fortæring og andre fornødenheder. Og man skal blot medbringe sit eget personlige grej. Alt andet findes om bord. 

Der bliver oprettet en hjemmeside i løbet af uge 14 på adressen: http://62.243.250.107/atlantic49 (husk kun at skrive små bogstaver), hvor du løbende kan læse mere om turen og dine/jeres muligheder for at komme med.

 Hvad gør du nu??

Du reserverer tiden i din kalender og fortæller os om du er interesseret. Og husk at følge med på hjemmesiden, da planlægningsarbejdet løbende vil give opdateringer på nettet.